Terms

Bine ai venit!

Daca vei continua sa navigi si sa folosesti acest blog, http://magazinfashiononline.blogspot.com/ denumit in continuare "Magazin de Fashion", inseamna ca esti de acord sa te conformezi si sa respecti urmatorii termeni si conditii de utilizare, care, impreuna cu politica de confidentialitate reglementeaza relatia dintre tine si "Magazin de Fashion". Daca nu esti de acord cu oricare parte a acestor termeni si conditii, te rugam sa nu utilizezi acest blog.  "Magazin de Fashion" recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor care urmeaza.

 "Magazin de Fashion" isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. In lipsa unor dispozitii expres, trebuie sa presupui ca toate trimiterile la produsele si serviciile de pe acest blog sunt realizate in baza unei relatii concrete intre  "Magazin de Fashion" si furnizorii de servicii si produse mentionate (Furnizor)

Conditiile de utilizare ale acestui blog sunt urmatoarele:

    Continutul paginilor acestui blog este doar pentru informarea ta generala si pentru folosinta. Acesta poate suferi schimbari fara preaviz. Materialele care apar pe blogul "Magazin de Fashion" ar putea include erori tehnice, fotografice, sau de redactare. "Magazin de Fashion" nu garanteaza ca oricare din materialele inscrise sunt corecte, complete, sau actuale si poate face schimbari in materialele continute pe site-ul sau in orice moment, fara notificare si exclude in mod expres raspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori in masura permisa de lege.
    Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice produs, serviciu sau informatie disponibila prin intermediul acestui blog satisface cerintele tale specifice.
    Acest blog contine material care este detinut de catre, sau licentiat pentru "Magazin de Fashion"si include, dar nu se limiteaza la, design, layout, aspect si grafica. Reproducerea este interzisa.
   Utilizarea neautorizata a acestui blog poate sa fie considerata infractiune, si poate conduce la cerere de daune.
    Acest blog include, de asemenea, link-uri catre alte site-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru a-ti face accesul comod la produsele sau serviciile pe care doresti sa le cumperi. "Magazin de Fashion" nu are nici o responsabilitate pentru continutul site-ului legat.

Recomandari

 "Magazin de Fashion" recomanda produsele si serviciile de pe acest blog bazandu-se pe buna credinta ca achizitionarea de astfel de produse sau servicii va ajuta cumparatorii, in general.  "Magazin de Fashion"are aceasta incredere, deoarece (a) a incercat produsul sau serviciul mentionat inainte de a-l recomanda si (b) a cercetat reputatia Furnizorului cu privire la furnizarea acestor produse sau servicii. Declaratiile facute de  "Magazin de Fashion" cu privire la produse si servicii reflecta opinia sa sincera, pe baza faptelor cunoscute de el la momentul in care un produs sau serviciu a fost mentionat pe acest blog. Tu ar trebui sa faci intotdeauna o analiza proprie inainte de a cumpara produse sau servicii online. Aceasta include produsele si serviciile cumparate prin intermediul acestui blog, si de pe alte site-uri.

Utilizarea  acestui blog si orice litigiu care rezulta dintr-o astfel de utilizare a site-ului sunt supuse legilor din Romania.
Blogger Template by Clairvo